“Naar de Bron”- Bezinningsweek voor jonge mensen

Voor wie?
Voor jongvolwassenen tussen 18 en 30 jaar, die zich als gelovige mensen willen bezinnen op de richting die zij aan hun leven zullen geven.

Hoe?
Een week in stilte, met het dagelijkse ritme van morgen- avondgebed en Eucharistie van de plaatselijk religieuze gemeenschap. Naast een gemeenschappelijk moment is er met name ook individuele begeleiding.

Met wie?
De begeleiding is in handen van de Maristenpaters François Boiding, Hubert Bonnet-Eymard en Tom Kouijzer.

In welke taal?
De voertalen zijn Engels, Frans en Nederlands.

Waar?
In La ‘Neylière’ – het huis waar de stichter van de Paters Maristen, Jean-Claude Colin, heeft gewoond, nu een “thuis” voor Maristen wereldwijd, gelegen in het vriendschappelijke landschap van de Monts du Lyonnais, even buiten het dorp Pomeys, niet ver van Lyon.

Wanneer?
Vanaf maandag 23 juli 2018 (vóór het avondeten) tot zondag 29 juli (ná het middageten).

Wat kost het?
Voor werkenden €350,=, voor studenten €290,=.

Geïnteresseerd? Meer weten?
Om meer te weten en je eventueel aan te melden, kun je contact opnemen in Nederland met Pater Ton Bun, Kerkstraat 52, 6551 ZZ Weurt, telefoon 024-6759341 of (mobiel) 06-48746608. Email: ton.bun46@gmail.com

Hoe zien de dagen eruit?
De dagorde wordt bepaald door het ritme van de religieuze gemeenschap ter plaatse, met morgen- avondgebed en Eucharistie. Er zijn twee inleidingen per dag, er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, en veel vrije tijd. Dat alles ook in een sfeer van ontspanning en recreatie. Met een bezoek aan het heiligdom van Fourvière, Lyon.

Wat kost het?
Afhankelijk van de kamer (éénpersoonskamer of gedeelde kamer) kont het verblijf in La Neylière op ongeveer €350,= per persoon.

Meer weten en eventueel aanmelden>
Voor meer informatie en eventuele aanmelding (het aantal deelnemers is beperkt) kan men contact opnemen met Myriam de Beer, Lijsterstraat 29, 7523 ER Enschede, telefoon 053-4318003. Email: mytru@kpnmail.nl